PROJECTE ANIMAE

Saturday, January 27, 2007

LLAC TITICACA!!

(les fotos aviat aviadet... )

AMANANTI I TAQUILÉ

Marxem a les illes del Titicaca! De camí a les illes vam parar als Uros o Illes Flotants: diferents famílies Aymará viuen en illes fetes de totora... és increïble veure que encara hi ha gent que viu en aquelles condicions (molta gent pateix de reuma a causa de la humitat). No sabem fins on arriba l'autenticitat i fins on arriba l'espectacle per turistes. El què si que està clar és que encara hi viuen...

A Amanantí i fem nit. Malgrat ser guirilandia i estar tot preparat pel turisme, el lloc s'ho val. Sobretot si puges a veure el temple de Pachapapa al punt més alt de l'Illa. El lloc transmet una mística molt especial, i per vairar ens vam quedar les últimes allà dalt. Diuen que és un lloc on s'hi concentra molta energia femenina i potser per això ens va captivar tant... ;-)

En aquesta illa no hi ha pensions ni hotels, sinó que es dorm a casa de les famílies. La nostra "mama", la Sra. Hilària ens va cuidar molt bé. Al vespre ens va vestir amb la seva roba i ens va portar a la festa que la comunitat prepara pels guiris. Quines pintes!

L'endemà vam anar a Taquilé, una altra illa que malgrat ser més petita no té tant d'encant. Tot i així el passeig al voltant de l'illa va ser molt agradable.

AMANANTÍ AND TAQUILÉ (pictures coming soon)

These two islands in the Titicaca lake are unique, wow... we almost felt in love with them ;-)
We slept in the first one and wow... the Pachapapa temple on the top of the island is magic! From there you can feel something very special, it's hard to describe... It's soooo mystic!

We stayed with a family (there's no hotels) and we had to dress up with typical clothes to go to a party that the comunity prepared for the visitors. Mmm... funny.

Taquilé is the smaller one, but is more turistic. Eventhough we had a great walk from the North to the South part, and we went back to Puno with a really good feeling... What a wonderfull days!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home