PROJECTE ANIMAE

Tuesday, January 02, 2007

BON ANY 2007!!!



Aquí si vols començar l'any amb bon peu, t'has de decorar de groc! I així ho vam fer. Tots els carrers estaven plens de paradetes on venien tots els articles necessaris per passar un bon cap d'any: ulleres, barrets, confetti, serpentines...

A la pensió on dormíem vam fer una festa de cap d'any. Segons la tradició durant la tarda-vespre s'han de cremar coses velles, i fan grans fogueres al carrer... Sembla el nostre Sant Joan. A les 12pm s'han de de llençar llenties i guardar una bosseta vermella amb cereals durant tot l'any, per tenir bona sort amb els diners. Després venen els raïms "sense campanades": un gra per cada mes i un desig per cada gra.

Hi ha qui dóna 12 voltes a la plaça d'Armes (la nostra plaça major o de la Vila) o surt amb les maletes a donar una volta a la quadra. Tradicions peruanes... ;-)

A la pensió vam estar ballant i bebent cervesa i pisco sour fins tard.

DES D'AQUÍ US DESITGEM MOLT BON ANY NOU A TOTS I TOTES!

Here in Perú, to start the new year in a good way (with good luck) you have to dress in yellow... So we followed the tradition and we bought lots of yellow things to put on!

We had a nice party at the hotel where we stayed... meeting people, dancing until late and drinking pisco sour and beer ;-)

From Huaraz we wish you the best for the 2007!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home