PROJECTE ANIMAE

Thursday, January 11, 2007

AREQUIPA: CIUTAT BLANCA





Arequipa és una altra història, sembla que haguem canviat de país... El centre de la ciutat està ple d'esglésies, monastirs i cases colonials fetes de sillar, pedra volcànica. En aquesta regió hi ha hagut i encara hi ha una activitat volcànica intensa. A la "República independent d'Arequipa" ens sorpren la netedat dels carrers, la presència de llibreries, i la moderna manera de vestir dels seus habitants...

Visitem la Catedral i la pl. de Armas, el monastir de Santa Catalina, el museu Andino (on hi ha mòmies fresques dels sacrificis dels Inques per honrar als seus déus - Apus), els claustres de la Compañía i l'eslgésia de San Francisco, amb la cambra de San Ignacio de Loyola.

The white city

This city doesn't look like a peruvian one, here everything is so clean, people dress better than the other places and you can find a book shop every 5 min.

We visited the cathedral and the "plaza de armas", Santa Catalina monastir, the Andine Museum (with "fresh mummies" from the Incas sacrifices), and other churches and colonial houses, made by volcanicum matherials.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home