PROJECTE ANIMAE

Thursday, January 11, 2007

ICA - HUACACHINA

"Puro desierto" (desert d'Ica, que forma part del desert d'Atakama) Dunes, dunes i més dunes de sorra, sorra tant fina que semblava aigua.

Huacachina és un oasi a 4km d'Ica que actualment és guirilandia... La gràcia que té el lloc, però, és poder gaudir del desert en paraules majors. Vam pujar a una gran duna i vam asseborir la vista durant una bona estona, jugant amb la sorra, i vam baixar fent salts. Quina sensació més extranya! era com flotar, com si estiguéssim a la lluna ;-)

A la tarda ens vam endinsar al desert amb uns "buggies" o "carros tubolares". Quin flipe, el Dragon Khan no és res al costat dels tubolares! A més, el nostre conductor "pisaba fuerte" ho va fer encara més canyero... Però per acabar de pujar l'adrenalina, vam fer sandboarding! Estirades damunt la taula ens tiràvem duna avall, agafant velocitats espaterrants... VAm acabar la tarda veient una magnífica posta de sol, això si, ben arrebossades i amb alguna rascada.

PUNTUACIÓ TOTAL: 10 POINTS ;-)

En aquest oasi vam conèixer el Ruben i la Marta, dos barcelonins amb els que seguim uns dies de viatge.

"Pure desert" Dunes everywhere, with thin and soft sand... Huacachina is an oasis 4km away from Ica, and nowadays it's a really turistic place.
We could hike the highest dune and we had so much fun taking a "buggie" across the desert and practicing sandboarding. 100% adrenaline!

In this oasis we met Ruben and Marta, a couple from Barcelona, and we decide to keep going together for some days.


3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

aquestes fotos hem possem les dents llarges ¡¡¡ Quin paissatge mes xulo, i a disfrutar que la vida son dos dies. Un petonas per les dues.
Rosa.

5:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

aquestes fotos hem possem les dents llarges ¡¡¡ Quin paissatge mes xulo, i a disfrutar que la vida son dos dies. Un petonas per les dues.
Rosa.

5:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hola nenes,
Acabem de veure les fotos l’avia diu que son molt boniques.
( ara l’avia) L’altra dia vaig ensenyar les fotografies a la Petra, els i va fer un petó i amb va dir que t’ho digues, et recorda molt, jo també i com sempre t’envio una forta abraçada i també a la Núria.
Avui diumenge hem dinat a casa amb l’avia un arròs que la Montserrat fa boníssim,i desprès per pair-ho em entrat a la vostre pagina que feia mols dies que no miràvem. Hem quedat parats dels paisatges els cels les dunes vosaltres…tot plegat. Feu unes fotos boníssimes. L’Alba sembla que tingui una mica de grip i els demes anem fent.
Records de tots i “que siga la aventura i pasenlo ustedes biem”

Jaume,Montserrat, avia Carme, Jaume i Alba

12:44 PM  

Post a Comment

<< Home