PROJECTE ANIMAE

Sunday, December 10, 2006

Un dia rodó!




Aprofintant un dels dies lliures vam anar a Pachacámac, santuari religiós prop de Lima utilitzat per diferents civilitzacions fins a l'arribada dels espanyols. Pachacámac és el "Diós de los temblores", i es deia que només bellugant el cap podia fer tremolar la terra... una bona explicació als moviments sísmics propis de la zona ;-)
El paisatge era molt maco, i pràcticament soles vam disfrutar de la immensitat i grandiositat del lloc... (malgrat que els temples estaven força fets pols, i mai més ben dit!)
Després de tres hores de passeig pel desert veient les runes, vam anar a la platjeta de Chorrillos... ja ben torradetes pel sol. Vam fer una cerveseta amb "canchita" en un xiringuito a primera línia de mar i rodejades dels anomenats "pirañes o rateros" a l'espera d'una distracció per fer una estirada de bossa!
I per acabar el dia, vam anar a Barranco a veure la posta de sol des d'un penyasegat. Un passada, sense comentaris...

We went to Pachacámac, the most important sanctuary in the Peruvian coast. We really enjoyed it: amazing views, huge desert, interesting temples... The God Pachacámac was feared and was attributed powers that could make the hearth tremble. It was believed that a mere shake from his head could generate cataclysms.

After that, we went to the "Chorrillos" beach. We could drink a fresh beer just in front of the ocean. It felt good!

We finished the day enjoying the sunset in Barranco. Awesome, no words.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

What beautiful contry !!! It's so nice to visit with your eyes... Take care ladies, I miss you.
Bisouxxx
Véro.

6:00 AM  

Post a Comment

<< Home