PROJECTE ANIMAE

Sunday, December 10, 2006

Dia a dia a Villa Jardín!




Realment cada vegada ens sentim més còmodes a la Comunitat i coneixem més a fons els "intríngulis" de la seva gent.
Treballar amb els nens/es cada dia és un misteri, no saps mai quants seran ni quins, i el més important, quants germans petits portaran... però tot i així n'estem molt contentes i ens ho passem de conya!

We feel more and more confortable with the people in the Community day by day... getting to know them better is always fun.
The activities with the children are going really well even not knowing how many children we will have and how many little brothers or sisters will come. So it's hard to plan, but we are happy about how it is going!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Quina preciositat, fa emocionar i és que els nens i les nenes son nens i nenes a tot el món. (el joc de les cuetes de guineu eh ;) sempre funciona) Un petonàs i una abraçada per la dues.

2:40 PM  
Anonymous Anonymous said...

Veig que en teniu una gran diversitat en quant a edats. N'hi ha de ben petits i algun de ben gran. Veig que aquest dia en teníeu força. Veieu que s'hi entreguen? Els agrada? Sense conèixe'ls, només per les cares, és difícil endevinar-ho. M'ha agradat molt la petitona enmig del bosc de cadires!

Petoneeeets,
Montserrat Gual

8:27 AM  

Post a Comment

<< Home