PROJECTE ANIMAE

Saturday, November 25, 2006

Piset!



El nostre piset és minúscul i diminut... en aquestes fotos es pot apreciar el nostre menjador/cuina/sala d'estar/rebedor/oficina/sala de ball... i més. Tenim un dormitori i un lavabo, y esto es todo amigos... ;-)

Els electrodomèstics... parlem-ne: bullidor d'aigua, eina imprescindible per sobreviure. Bullint l'aigua ens estalviem clorar-la, i ens assegurem el cafetó... NO TENIM CUINA! Bé, tenim una olla arrossera elèctrica que ens soluciona la papeleta! També tenim una cuineta que sembla de joguina, que vam llençar per error a les escombraries, vam recuperar miraculosament, i vam trencar just treure-la de la bossa un cop a casa. En fi... sense comentaris! Tot i així ens en sortim, i de fet, només som a casa per sopar.

Un altre punt important: les canyeries dels labavos no estan preparades per "jalar" paper de wc... així que després de fer "pipi" i "popo" (jajajaja) hem de llençar el paper en una bosseta... mmm... bé, tota una experiència! (cal dir que això ho hem descobert després de provocar una inundació "en casa ajena")

This is our appartment, actually a big one! jajaja... Swedish style ;-) One dinning room/kitchen-chicken (as you prefer...)/hall/office/dance room... well, that's all. We also have a bedroom and a toilet.

We can't cook at home as we usually do, we only have funny electric stuff but it's enough because we eat outdoors almost always...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home